design_art
 

Kedves Látogató,

Ön az Arrivée Kft honlapján nézelődik, ahol elsősorban irodák, szállodák, éttermek és kávézók berendezésére alkalmas bútorok között válogathat az avant-garde-tól a klasszikus vonalakig, melyek jó kiegészítői különleges igényességgel, speciálisan berendezett tereknek.
A legtöbb termék olasz, spanyol és francia tervezők munkája, melyet közvetlenül a gyártóktól szállítunk Magyarország bármely szegletébe, de egyedi bútorok gyártását is szívesen megvalósítjuk a jól felkészült kárpitos, asztalos csapatunkkal.

Tevékenységünket úgy alakítottuk ki, hogy a berendezési tervek elkészítésétől, (3D-s tervek, kérésre számítógépes film változatban is) a bútorok összeszerelésén keresztül a kulcsrakész átadásig, valamint az ingyenes garanciális szolgáltatásig pontos, lelkes és ötletes munkával tudjuk szolgálni a megrendelők érdekeit.

A kínálatot annak szellemében válogattuk össze, hogy a megbízható minőségi színvonalat képviselő bútorok elérhető árakon kerüljenek a megrendelőkhöz. Arra is törekedtünk, hogy a kínálat stílusokban is változatos legyen, hogy az ízlésesen berendezendő belső terek kialakítását megkönnyítsük.

Az irodai bútorcsaládok jól kombinálható széles elemválasztékból épülnek fel, elsődleges szempont itt is a minőség, az ár, és a gyors, akár egy hetes szállítási határidő.

Az asztalokhoz persze szék is szükséges, mégpedig a legmagasabb szintű ergonómiai és minőségi követelményeknek megfelelő modellek, melyek védik a bennük többnyire 8 órát eltöltő dolgozó egészségét, ezért fontos részük a szinkronmechanika, melyre 5 év garanciát vállalunk. Az is fontos, hogy a megrendelt bútor évek múltán is kiegészíthető legyen, ezért több modell utánszállítási garanciával kapható.

Reméljük, hogy kedvet kap ahhoz, hogy a rendelkezésére álló térbe elképzelje ezeket a bútorokat, melyek már olyan jól sikerült belsőépítészeti megoldások részei, mint a szegedi Novotel közösségi terei (bár, étterem, konferenciaterem, lobby), az ugyancsak négy csillagos, budapesti Mediterrán szálloda szobái és közösségi terei vagy a Market Rt high-tech irodája, mely az Octogon belsőépítészeti szaklapban is helyet kapott.

További jó nézelődést!

 
arrivee
hunengespfr